Tokio Hotel Tukey Fans
Lütfen mesaj yollamak için üye olunuz ya da oturum açınız....
Tokio Hotel Tukey Fans
Lütfen mesaj yollamak için üye olunuz ya da oturum açınız....
Tokio Hotel Tukey Fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio Hotel Turkey Fans

KapıAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
-Site Toolbarı eklenmiştir. İndirmek için Tık!! -Mesajlara göre üye sırlamaları Tık!! -Yeni Üyeler için : Site Kuralları!!! -Forum içinde sohbet etmek yasaktır. Sohbet için sizi buraya alalım... Tık!! Ya da lütfen forumun üstünde bulunan sohbet yerini kullanalım...

Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları

5 posters
YazarMesaj
wampirella
Acemi
Acemi
wampirella

Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Empty
MesajKonu: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 3:55 pm

TH delisi
Acemi
Acemi
TH delisi

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 7:05 pm

Ççok sağol
Öödüm patlıyordu konser olurda gidemem diye Very Happy
thqoliq sheqer
Acemi
Acemi
thqoliq sheqer

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 7:47 pm

Uucuzmuş ama bu VIP fiyatı felan değil değil mi canım..
Ççünkü ben VIP fiyatlarını 70-80 Tl diye biliyorum en ön sıralarda 120-150 felandı
Ttabii en son baktığımda sanatçıya görede değişiyor olabilir fiyatlar Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_biggrin

Ppaylaşım için sağol Wampirella'mm Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_smile
wampirella
Acemi
Acemi
wampirella

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 10:18 pm

evt VIP fiyatlarını bnde bilmiorum bu normal fiyat sanırım aman konsere gidiyimde VIP'si eksk kalsın Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_redface
tomcuu
Admin
Admin
tomcuu

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 10:11 am

ben en önden almayı istiyorum ama tabi ben almadan bitmezse:D
bu arada sağol cnaım paylaşım için Very Happy
Ashley_Cansu_Tom
Acemi
Acemi
Ashley_Cansu_Tom

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 11:26 am

thqoliq sheqer demiş ki:
Uucuzmuş ama bu VIP fiyatı felan değil değil mi canım..
Ççünkü ben VIP fiyatlarını 70-80 Tl diye biliyorum en ön sıralarda 120-150 felandı
Ttabii en son baktığımda sanatçıya görede değişiyor olabilir fiyatlar Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_biggrin

Ppaylaşım için sağol Wampirella'mm Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_smile
Vip benim bildiğim 200 flnn ama 30 fln iyimişte ben vıp girmek isterdimm Very Happy
wampirella
Acemi
Acemi
wampirella

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 7:36 pm

oy oyyyy bn ksn giderimde vıpden gitmek isterim ama parassına baglı Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_pirat
thqoliq sheqer
Acemi
Acemi
thqoliq sheqer

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 7:44 pm

şimdiden biriktirirsek anca olur =)
hatta fazla bile olur
aslında bende en önden istiyorum ama tomcuu'nunda dediği gibi biz almadan bitmezse Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_sad
inşallah bitmezz Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_twisted Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_biggrin

biterse bilet satan yerlerin hepsini sıra dayağına sokarım Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_razz
TH delisi
Acemi
Acemi
TH delisi

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 8:07 pm

evet evet en iyisi şimdiden biriktirmek
tokio hotelinde gelme tarihlerini yakından takip etmek Very Happy Wink
thqoliq sheqer
Acemi
Acemi
thqoliq sheqer

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 8:38 pm

kesinlikle canım Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_biggrin
wampirella
Acemi
Acemi
wampirella

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 2:29 pm

aynn öle th'ye gösterdigim şu ilgiyi derslere göstersem çoktan süper zeka olmuştum zuhhaa Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_king
thqoliq sheqer
Acemi
Acemi
thqoliq sheqer

MesajKonu: Geri: Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları   Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 7:44 pm

evet yaa
ayy bebüküm seni sevdiğimi biliosun zaten yaa
Bi gelsinler topluca kamp yapmaya gideriz artık Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_biggrin
aynen yaa bende Th'ye gösterdiğim ilgili derslere gösterseydim,bende sbsde 500 puan yapardım Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_smile
konser ile ilgili her şeyi 1 ay önceden ya da 2 hafta önceden planlamamız gerekiyor.
zaten biletix'de biletler satışa sunulur sunulmaz anında tükeniyor bebükler demedi demeyin
Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_exclaim Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_exclaim Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları Icon_exclaim

Tokio Hotel Konser Bilet Fiyatları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tokio Hotel San Remo'da
» Tokio Hotel-Hey You
» Tokio Hotel - Automatic
» Tokio Hotel - Ready-Set-Go
» Tokio Hotel-Noise