Tokio Hotel Tukey Fans
Lütfen mesaj yollamak için üye olunuz ya da oturum açınız....
Tokio Hotel Tukey Fans
Lütfen mesaj yollamak için üye olunuz ya da oturum açınız....
Tokio Hotel Tukey Fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio Hotel Turkey Fans

KapıAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
-Site Toolbarı eklenmiştir. İndirmek için Tık!! -Mesajlara göre üye sırlamaları Tık!! -Yeni Üyeler için : Site Kuralları!!! -Forum içinde sohbet etmek yasaktır. Sohbet için sizi buraya alalım... Tık!! Ya da lütfen forumun üstünde bulunan sohbet yerini kullanalım...

fotoraf bölümü

2 posters
YazarMesaj
wampirella
Acemi
Acemi
wampirella

fotoraf bölümü Empty
MesajKonu: fotoraf bölümü   fotoraf bölümü Icon_minitimePaz Ocak 31, 2010 9:38 pm

Arkadaşlar belki bnm gözümden kaçtı ama fotoraf bölümü açmicak mıyız bi soriyim dedim eger gözümden kaçmışsa hepinizden özür dilerim fotoraf bölümü Icon_lol fotoraf bölümü Icon_eek
kardelenth
Mod
Mod
kardelenth

fotoraf bölümü Empty
MesajKonu: Geri: fotoraf bölümü   fotoraf bölümü Icon_minitimePtsi Şub. 01, 2010 5:25 pm

fotoğraf bölümü derken neyi sordun anlamadım canım. Şu an sitede kendi yaptıklarınızı paylaşabileceğiniz bir yer var zaten Very Happy . ancak kendi resimlerinizi koymaktan bahsediyorsanız onunla ilgili bir bölüm en kısa sürede açılacaktır Very Happy.
wampirella
Acemi
Acemi
wampirella

fotoraf bölümü Empty
MesajKonu: Geri: fotoraf bölümü   fotoraf bölümü Icon_minitimePtsi Şub. 01, 2010 7:10 pm

yok öle deil tmm grup üyelerine ait bi bölüm varda fotoroflar bölümü yani karşık olrak koabilicegimiz gifler walperler falan yoksa öle bi bölüm var mı bn mi görmüyorum fotoraf bölümü Icon_rabbit
kardelenth
Mod
Mod
kardelenth

fotoraf bölümü Empty
MesajKonu: Geri: fotoraf bölümü   fotoraf bölümü Icon_minitimePtsi Şub. 01, 2010 7:13 pm

İşte TH ile ilgili o walpaperleri fln sizden gelenler bölümüne koyacaksınız. Çünkü sonuçta onlar da fan yapımı. Ama yine de fotoğraflar bölümü de açılacaktır...

Konu çözülmüştür.. Kilit...

fotoraf bölümü
1 sayfadaki 1 sayfası