thqoliq sheqer Acemi
Mesaj Sayısı : 168 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 29 Nerden : ToM^uN KaLßinDeN
| Konu: Stardoll => Bill ve Tom Kaulitz C.tesi Ocak 30, 2010 9:10 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ne zamandır Tokio Hotel ile birliktesiniz?Bill: Biz 2003 yılından beri grubuz ama Tom ve ben 8 yaşımızdan beri müzik yapıyoruz..Grubunuzun stilini nasıl tanımlarsınız?Tom: Ben kendi stilimin tanımlanmasının zor olduğunu düşünüyorum,sadece müzik yapıyorum.Bizim müziğimizin çok farklı bir tadının olduğunu ve grubumuzun sesinin iyi bir karışımlar içerdiğini düşünüyorum: rock, pop, elektronik müzik - hatta dans türünü barındırdığını düşünüyorum..Tek şey eksik o da muhtemelen Hip Hop..Grubunuzu etkileyenler nelerdir? Bir stil ikonunuz var mı?Bill: Bizi gerçekten etkileyen grup ya da bir stil ikonu yok.Ben sadece hepimizin müzik ikonunun AEROSMITH olduğunu düşünüyorum...Sizin şuanki şarkılarınızdan favorileriniz hangisi? Ve neden?Bill: Biz şimdiki turumuz için günlük değişimlerle provalar yapıyoruz..Benim bu andan itibaren DOGS UNLEASHED ve ZOOM INTO ME.
Tom: Ben bu andan itibaren DARKSIDE OF THE SUN ve HUMANOID'i seviyorum-Her ikisi de toplam öldürücü şarkılar olacak biz canlı olarak çaldığımızda... Bu tur için çoğu insanın bekleyeceği şey nedir?Tom: Yeni üretim öğeleri ile şaşırtıcı araçlar bizimle birlikte olacak..Bizi bekleyenler bu yolculuğa sahip olacak..Grubun vejetaryan olduğu doğru mu?Bill: Evet Tom ve ben 1 yıldan beri vejetaryanız..Bize bir grup olarak en unutulmaz anınız hakkında bilgi verebilir misiniz?Tom: Bu başlangıcı seçmek çok zor! Eğer seçmek zorunda kalırsam; MONSOON'un Almanya'da 1 numara olması,ilk EMA kariyerimiz ve VMA ödülü aldığımız zamanları seçerim..Biz bunları beklemiyorduk ve gerçekten bizim için özel oldu..
Bill: Biz grup olarak aslında her ana minnettarız..Neden ünlü olmak istediniz?Tom: Biz herzaman bu harika anlarımızı hayal ettik..Ne zaman kendi kendineydiniz?Bill: Ben ne zamandan beri arkadaşlarım ve ailemleyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sen iyi bir arkadaşa sahip misin?Bill: Evet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]O kız/erkek hakkında en iyisi nedir?Bill: O kız/erkek beni her halimle kabullenmeli...Stardoll üyelerine neler söylemek istersiniz?Tom: Hepiniz kötü bir yıldan sonra 2010 yılı için dileğimiz bizi tek bir şovda göreceğinizi umuyoruz.. Neden dolayı gurur duyuyorsunuz?Bill: Şimdiye kadar herşeyi elde ettik,herhangi bir beklentimiz yok![Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Ashley_Cansu_Tom Acemi
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 27/01/10 Yaş : 28 Nerden : ** İsTaNbUl **
| Konu: Geri: Stardoll => Bill ve Tom Kaulitz Paz Ocak 31, 2010 12:18 pm | |
| Sağol Bebeimm Bill gerçekten iyi dostlara sayipmiş buna sevndim | |
|
çarEsiz Acemi
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 20/09/10 Yaş : 31 Nerden : İsTanBul
| Konu: Geri: Stardoll => Bill ve Tom Kaulitz Ptsi Eyl. 20, 2010 2:36 pm | |
| Röportaj için tesekkürler... | |
|