Tokio Hotel Tukey Fans
Lütfen mesaj yollamak için üye olunuz ya da oturum açınız....
Tokio Hotel Tukey Fans
Lütfen mesaj yollamak için üye olunuz ya da oturum açınız....
Tokio Hotel Tukey Fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio Hotel Turkey Fans

KapıAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
-Site Toolbarı eklenmiştir. İndirmek için Tık!! -Mesajlara göre üye sırlamaları Tık!! -Yeni Üyeler için : Site Kuralları!!! -Forum içinde sohbet etmek yasaktır. Sohbet için sizi buraya alalım... Tık!! Ya da lütfen forumun üstünde bulunan sohbet yerini kullanalım...

İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!

5 posters
YazarMesaj
thqoliq sheqer
Acemi
Acemi
thqoliq sheqer

İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Empty
MesajKonu: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!   İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Icon_minitimeÇarş. Ocak 27, 2010 10:41 pm

Kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Haber: If you've heard the song 'Geisterfahrer' this is the girl who sings is called Jana Pallaske, and is an actress and singer od the group 'Spitting Off Tall Building', is about 30 years.

Çevirisi:Eğer "Geisterfahrer" şarkısını duymuş ve söyleyen kız kim diye düşünüyorsanız,onun adı Jana Pallaske.O bir aktris ve "Spitting of Tall Building" grubunda şarkıcı.Ve 30 yaşında.

Sanatçıyı merak edenler içinde:http://en.wikipedia.org/wiki/Jana_Pallaske

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Haberi çevirisiyle bulduğum site:http://forum.tokiohoteltr.com/index.php?topic=9425.0
tomcuu
Admin
Admin
tomcuu

MesajKonu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!   İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Icon_minitimePerş. Ocak 28, 2010 9:06 am

ımm paylaşım için sağol canım ben çok beğeniyorum o şarkıda kadının söylediği yeri Very Happy
rapperTom
Acemi
Acemi
rapperTom

MesajKonu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!   İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Icon_minitimePerş. Ocak 28, 2010 9:54 am

Bu kadınmıymış bilmiyodum ben sağol Very Happy Very Happy
thqoliq sheqer
Acemi
Acemi
thqoliq sheqer

MesajKonu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!   İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Icon_minitimePerş. Ocak 28, 2010 1:38 pm

tomcuu demiş ki:
ımm paylaşım için sağol canım ben çok beğeniyorum o şarkıda kadının söylediği yeri Very Happy
önmli deil bebetom [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bende o kadının söylediği yeri çok beğeniyorum çok hoşuma gidio şarkıya ayrı bi hava katmışş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

<BLOCKQUOTE>rapperTom demiş ki:Bu kadınmıymış bilmiyodum ben sağol Very Happy Very Happy
</BLOCKQUOTE>

önemli deil hayadımm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bende bilmiyodum ama artık hepimiz öğrenmiş olduk x)
Bu kadından bu ses nasıl çıkıyor merak eddim doğrusu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
TomqoLiq_Yoshy*
Süper mod
Süper mod
TomqoLiq_Yoshy*

MesajKonu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!   İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Icon_minitimePerş. Ocak 28, 2010 2:51 pm

Ben küçük kız çocuğu faLan sandım abartmıyorum iLqinç ama çok tatLı bir ses .)Paylaşım için saoL canım
thqoliq sheqer
Acemi
Acemi
thqoliq sheqer

MesajKonu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!   İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Icon_minitimePerş. Ocak 28, 2010 9:14 pm

önemli deil canım =)
evet küçük kız sesinede benziyor
benim arkadaşım ilk dinlediğin bu kız çocuğu kim demişti bana sesi yaşına göre biraz fazla ince .)
Ashley_Cansu_Tom
Acemi
Acemi
Ashley_Cansu_Tom

MesajKonu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!   İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Icon_minitimeCuma Ocak 29, 2010 11:29 am

sağol cnmm kadının söylediği bölüm çok güzel ve sesi süeprrr Sağol tekrar bebeim

İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!!
1 sayfadaki 1 sayfası