thqoliq sheqer Acemi
Mesaj Sayısı : 168 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 29 Nerden : ToM^uN KaLßinDeN
| Konu: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Çarş. Ocak 27, 2010 10:41 pm | |
| Kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Haber: If you've heard the song 'Geisterfahrer' this is the girl who sings is called Jana Pallaske, and is an actress and singer od the group 'Spitting Off Tall Building', is about 30 years.
Çevirisi:Eğer "Geisterfahrer" şarkısını duymuş ve söyleyen kız kim diye düşünüyorsanız,onun adı Jana Pallaske.O bir aktris ve "Spitting of Tall Building" grubunda şarkıcı.Ve 30 yaşında.Sanatçıyı merak edenler içinde:http://en.wikipedia.org/wiki/Jana_Pallaske [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Haberi çevirisiyle bulduğum site:http://forum.tokiohoteltr.com/index.php?topic=9425.0 | |
|
tomcuu Admin
| |
rapperTom Acemi
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 29 Nerden : Kırklareli
| |
thqoliq sheqer Acemi
| Konu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Perş. Ocak 28, 2010 1:38 pm | |
| - tomcuu demiş ki:
- ımm paylaşım için sağol canım ben çok beğeniyorum o şarkıda kadının söylediği yeri
önmli deil bebetom [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bende o kadının söylediği yeri çok beğeniyorum çok hoşuma gidio şarkıya ayrı bi hava katmışş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] <BLOCKQUOTE>rapperTom demiş ki:Bu kadınmıymış bilmiyodum ben sağol </BLOCKQUOTE> önemli deil hayadımm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bende bilmiyodum ama artık hepimiz öğrenmiş olduk x) Bu kadından bu ses nasıl çıkıyor merak eddim doğrusu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
TomqoLiq_Yoshy* Süper mod
Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 30 Nerden : S'onsuzLuktan
| Konu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Perş. Ocak 28, 2010 2:51 pm | |
| Ben küçük kız çocuğu faLan sandım abartmıyorum iLqinç ama çok tatLı bir ses .)Paylaşım için saoL canım | |
|
thqoliq sheqer Acemi
| Konu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Perş. Ocak 28, 2010 9:14 pm | |
| önemli deil canım =) evet küçük kız sesinede benziyor benim arkadaşım ilk dinlediğin bu kız çocuğu kim demişti bana sesi yaşına göre biraz fazla ince .) | |
|
Ashley_Cansu_Tom Acemi
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 27/01/10 Yaş : 28 Nerden : ** İsTaNbUl **
| Konu: Geri: İşte ''Geisterfahrer''da şarkının bir kısmını söyleyen kadın !!! Cuma Ocak 29, 2010 11:29 am | |
| sağol cnmm kadının söylediği bölüm çok güzel ve sesi süeprrr Sağol tekrar bebeim | |
|