Tokio Hotel Tukey Fans
Lütfen mesaj yollamak için üye olunuz ya da oturum açınız....
Tokio Hotel Tukey Fans
Lütfen mesaj yollamak için üye olunuz ya da oturum açınız....
Tokio Hotel Tukey Fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio Hotel Turkey Fans

KapıAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
-Site Toolbarı eklenmiştir. İndirmek için Tık!! -Mesajlara göre üye sırlamaları Tık!! -Yeni Üyeler için : Site Kuralları!!! -Forum içinde sohbet etmek yasaktır. Sohbet için sizi buraya alalım... Tık!! Ya da lütfen forumun üstünde bulunan sohbet yerini kullanalım...

ortaya karışık ve TH Gitar tab ve akorları

2 posters
YazarMesaj
thqoliq sheqer
Acemi
Acemi
thqoliq sheqer

ortaya karışık   ve    TH Gitar tab ve akorları Empty
MesajKonu: ortaya karışık ve TH Gitar tab ve akorları   ortaya karışık   ve    TH Gitar tab ve akorları Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 8:42 pm

canım ben bazı sitelerde görüyorum.Th haricinde ilginç olan haberleri vb. şeyleri koyuyorlar.
öyle bi bölüm açıcakmısınızz !!!
eğer varda ben görmediysem şimdiden çok özür diliyorum =)

Gitar çalmayı bilenler için TH'nin şarkılarınn tab ve akorlarınn olduğu bi bölüm olsa olmazmı ?

ortaya karışık   ve    TH Gitar tab ve akorları Confused ortaya karışık   ve    TH Gitar tab ve akorları Confused
kardelenth
Mod
Mod
kardelenth

ortaya karışık   ve    TH Gitar tab ve akorları Empty
MesajKonu: Geri: ortaya karışık ve TH Gitar tab ve akorları   ortaya karışık   ve    TH Gitar tab ve akorları Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 4:08 pm

Canım öyle bir bölüm açılacaktır. Şu an site zaten tamamiyle bitmedi. Webmasterimiz şu sıralar çok yoğun. Siteyi bitirmeye çalışıyoruz. Yine de bizlere hatırlattığın için çok teşekkür ederiz.

Konu çözülmüştür. Kilit.

ortaya karışık ve TH Gitar tab ve akorları
1 sayfadaki 1 sayfası